dinsdag 30 april 2013

Koninginnedag inspiratie!

Fijne_koninginnedag_design_255b1_255d_largeVandaag is het zover we krijgen een koning dit is dus de laatste koniginnedag voor de aankomende tijd in ieder geval. Volgend jaar vieren we koningsdag op 27 april de verjaardag van onze koning Willem Alexander. Maar wat trek jij nou aan en wat voor make/up gebruik jij?en je nagels? kortom genoeg dillema´s ik heb een aantal leuke dingen bij elkaar gezocht.

We beginnen met je nagels want een leuke nail art ziet er vrolijk uit en rood,wit,blauw en oranje zijn mooi te verwerken in een nail art dus waarom niet?
Belinda Pol » Koninginnedag Nagels
Je kan het simpel houden zoals dit, niet te veel poes pas en snel klaar, of ga jij voor de iet wat meer uitdagende kant? en ga je heuse kroontjes maken?
Large

Nou daar heb je in ieder geval genoeg te kiezen maar dan moet je ook nog de make up doen en voor wat voor look ga je een knallende oranje of een iet wat meer chique look.
De look hieronder bijvoorbeeld gemaakt door Silja ik vind hem echt supermooi bekijk de tutorial hier http://www.sillysilsil.com/2013/04/queensday-look-tutorial.html

 


Of deze, ik vind hem echt super dat oranje staat echt gedurfd maar het is niet over de top.
Qua kleding kan je natuurlijk kiezen voor een bavaria jurkje lekker standaard.Of je kiest zo jurkje dan loop je er ook nog steeds lekker modieus bij, er is genoeg keus dus zoek wat leuks uit zou ik zeggen.Bronnen foto´s weheartit, nailsbylaura, sillysilsil, ilovefashionnews, mooigratis, vrouwmetstijl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten